Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

Glossary – Aanbevolen fragmenten en definities

Online Assessment

Met een online assessment service kunt u betrouwbaar, snel en efficiënt de geschiktheid van kandidaten voor een bepaalde functie beoordelen. Op basis van maatwerk wordt gebruik van een breed scala aan tests om u te helpen de juiste mensen voor uw organisatie te vinden. Assessments zijn wetenschappelijk onderbouwd, aangepast aan uw specifieke behoeften en worden afgenomen onder supervisie van gekwalificeerde psychologen. Omdat de test en evaluaties online worden afgenomen en gecommuniceerd heeft u en uw kandidaten snel inzicht in de uitslagen en evaluaties.
Zie hier voor online assessment bij Bapas.

Online Selectie Assessment

Een online selectie assessment is een krachtige tool om de juiste kandidaten voor uw organisatie te identificeren. Met behulp van toegesneden tests wordt u in staat gesteld doelgericht de beste talenten te selecteren op basis van specifieke functieprofielen voor uw vacatures. Assessments zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden afgenomen onder supervisie van gekwalificeerde psychologen. Omdat de test en evaluaties online worden afgenomen en gecommuniceerd heeft u en uw kandidaten snel inzicht in de uitslagen en evaluaties.
Zie hier voor online selectie assessment bij Bapas.

Online Ontwikkel Assessment

Een online ontwikkel assessment is de sleutel tot het identificeren van sterke punten en ontwikkelingsgebieden van individuele medewerkers. Met een online ontwikkel assessment kunt u medewerkers helpen hun vaardigheden te verbeteren en zich aan te passen aan veranderende behoeften op de arbeidsmarkt. Assessments zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden afgenomen onder supervisie van gekwalificeerde psychologen. Omdat de test en evaluaties online worden afgenomen en gecommuniceerd heeft u en uw kandidaten snel inzicht in de uitslagen en evaluaties.
Zie hier voor online ontwikkel assessment bij Bapas.

360° feedback

Een 360-graden feedback onderzoek brengt uitgebreid in beeld van de prestaties van medewerkers en helpt bij het bevorderen van hun individuele professionele ontwikkeling en de verbetering van de team prestaties. Er wordt feedback verzameld vanuit verschillende bronnen, waaronder collega’s, leidinggevenden en de medewerker zelf, om een volledig beeld te krijgen. Het feedback onderzoek wordt afgenomen onder supervisie van gekwalificeerde psychologen.
Zie hier voor een professioneel 360graden feedback onderzoek uitgevoerd door Bapas.

Online Assessment Onderwijs

Kleurenprofiel Rapportage

Assessment

Organisatie ontwikkeling

Recruitment