Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

VACATURES BIJ BAPAS

Recruiter & HR Consultant (medior/senior)

 

Wil jij je breed ontwikkelen en ontplooien in HR consultancy en personeelswerving? Als Consultant binnen een veelzijdig psychologisch adviesbureau? In een collegiaal en enthousiast team? Lees over deze bijzondere kans om mee te helpen aan het succes van onze klanten. En van jouzelf en jouw loopbaan!

Medewerker Backoffice

 

Heb jij (minimaal) Mbo4 werk- en denkniveau en ervaring met back-office, administratie en/of office ondersteuning? Dan heeft een klein maar héél fijn psychologisch adviesbureau een sleutelrol voor jou in de administratieve backoffice. Je voert taken uit in office & testproductie en communiceert met collega’s, interne professionals en klanten. Je werkt in een hecht team (12 m/v) samen met ervaren psychologen, HR consultants en ambitieuze stagiairs.

 

Recruitment Manager

 

Wil jij je leidinggevende ervaring inzetten voor een klein (maar fijn) team HR consultants? Wil je daarnaast je commerciële inzicht en affiniteit gebruiken om dit Arbeidspsychologische Bureau te helpen groeien? Ben je dynamisch, leergierig, analytisch en resultaatgericht? Lees verder over deze bijzondere kans om mee te helpen aan het succes van ons bedrijf én van onze klanten!
 

Stage HR Advies / Recruitment

 

Zou jij meer willen leren over psychologische testen, assessments, werving en selectie en organisatieontwikkeling? En lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van een gezellig HR-team van energieke mensen van wie je veel kunt leren?
 
Bapas Ad Timmering

Vragen over vacatures? Stel deze aan Ad Timmering.

Vul uw telefoonnummer in en ik bel u snel!

Werken bij BAPAS?

Lees meer over waarom werken bij Bapas?