Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

Bapas Trainingen

Opdrachtgevers én hun deelnemende professionals zijn enthousiast over de trainingen van BAPAS. In één dag dragen onze arbeidspsychologen essentiële kennis en vaardigheden over op het gebied van leidinggeven, selectie, coaching en ontwikkeling van medewerkers. Theorie, praktijk, do’s & don’ts, inzicht in eigen gedrag, uitgebreid zelf oefenen: na deze compacte training is de gereedschapstas voor people management stevig bijgevuld. De trainingen van BAPAS richten zich op zowel lijnmanagers als HR medewerkers.

Intensieve 1-daagse praktijktraining leidinggeven

Diepgang en pragmatische aanpak

Via intensieve 1-daagse training leren de arbeidspsychologen van BAPAS uw managers en HR professionals hun leiderschap te verbeteren, personeelsinstrumenten effectiever toe te passen en tot betere beslissingen te komen bij de selectie van medewerkers. Onze trainingen kenmerken zich door een combinatie van diepgang en pragmatische aanpak. De trainers van BAPAS zijn psychologen met kennis en inzicht in de werkende mens, die hun vakinhoudelijke expertise combineren met ruime bedrijfskundige ervaring.

U kunt zich inschrijven op drie 1-daagse trainingen:

Training 1: Functioneren en beoordelen
Succes in leidinggeven begint met effectief toepassen van de gespreks-cyclus van plannen, functioneren en beoordelen. Hoe voer ik een functioneringsgesprek? Een beoordelingsgesprek? Een voortgangsgesprek? Hoe beoordeel en ontwikkel ik competenties van medewerkers? Hoe stap ik over van taakgericht naar resultaatgericht werken?

Training 2: Coachend leidinggeven
Coachend leiderschap… Een veelgehoorde term. Maar wat houdt het nu precies in? En hoe breng je het in praktijk? Als leidinggevende moet je een medewerker niet alleen beoordelen op resultaat, maar ook ondersteunen en toerusten om dit resultaat te kunnen bereiken. In deze training leert u o.a. over doelgericht coachen, maken van resultaatgerichte afspraken, geven van feedback en omgaan met weerstanden.

Training 3: Personeelsselectie
In deze training leert BAPAS u alles over effectieve en betrouwbare selectie van personeel. U leert uw onderbuikgevoel te objectiveren en op basis van concrete informatie en beoordeling een gemotiveerde beslissing te nemen. Deze workshop gaat in op zowel de theorie als (vooral!) de praktijk van het selectiegesprek. Het oefenprogramma is case-gericht en is geschikt voor HR professionals én lijnmanagers.

Praktische informatie

De training vindt plaats in het BAPAS Trainingscentrum in A’dam-Sloterdijk (vlakbij Station NS). Programma van een dag. Maximaal 10 deelnemers. De training wordt standaard gegeven door 2 trainers van BAPAS. Inclusief lunch en documentatie.

Programma op maat of in-company?

Wij kunnen deze training ook in-company geven, al dan niet met een programma op maat gemaakt voor uw organisatie.

Tarief & informatie

De kosten voor het volgen van een 1-daagse training bedragen € 495,- per persoon (excl. BTW). Heeft u vragen over ons trainingsprogramma? Neem contact op met de Officemanager bereikbaar via info@bapas.nl en 020 – 716 24 64.

Voor een gedragsgerichte verdieping op de harde leerstof in onze succesvolle opleiding Controller in een Week, kozen wij voor coaching, met als input gebruiksvriendelijke en inzichtelijke online ontwikkeltesten. In BAPAS hebben we een partner gevonden die deze testen uiterst betrouwbaar en secuur voor ons faciliteert.

De lijnen met BAPAS zijn kort en de service is hoog. Deelnemers die de opleiding afrondden gaven aan de tests als leuk en leerzaam te hebben ervaren. De inzichten en adviezen uit de rapportage zijn direct bruikbaar, helder vormgegeven en prettig omschreven.