Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

Wat maakt werken bij BAPAS leerzaam en leuk?

BAPAS is een breed en generalistisch bureau. Onze opdrachtgevers appreciëren dat. Niet alleen de kleinere organisaties en MKB-bedrijven, die liefst met één bureau werken. Maar ook de grote en soms zelfs zéér grote bedrijven die in theorie graag werken met specialistische bureaus, maar in de praktijk ervaren dat ook BAPAS die specialismen in huis heeft, samen met alle voordelen van het kleinere bureau.

Onze medewerkers waarderen het brede karakter van BAPAS vanwege de afwisseling in het werk en de kans je in meer disciplines te bekwamen. Dat maakt geen dag bij BAPAS hetzelfde. Zo hebben de consultants bij ons altijd een gevarieerde klantportfolio, met vervolgens ook even gevarieerde opdrachten. Dat zorgt tevens voor een open kijk op het HR vak en kennis van het reilen & zeilen in zeer uiteenlopende organisaties.

Bij interesse of affiniteit kunnen onze collega’s zich ook ontwikkelen binnen disciplines als training, coaching en het geven van workshops. Of alles leren over talentmanagement, competentiemanagement en resultaatgericht werken. Zo leiden wij onze W&S consultants standaard op in arbeidspsychologische selectie, gedragsgericht interviewen en het interpreteren van psychologische-testuitkomsten.

Nieuwe medewerkers voelen zich meteen thuis én welkom binnen onze collegiale, informele sfeer en onze teamgeest, met veel ruimte voor social, golfdagjes, sportieve events en elk jaar een uitstapje in binnen- of buitenland.

Consultants bij BAPAS hebben een vast dienstverband voor een bepaald aantal uur, bij een ondergrens van 24 uur per week. BAPAS heeft haar kantoor in Amsterdam, op vijf minuten lopen van en naar NS Sloterdijk. Ons bedrijf is met 13 medewerkers relatief klein, maar we groeien snel.

Maar vooral vinden onze meer ervaren consultants het een verademing te werken bij een bureau met focus op kwaliteit, diepgang en service aan de klant: waarden die bij grote bureaus door uniforme regels en productie-eisen in verdrukking komen.