Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

BAPAS is flexibel, acteert mee met onze wensen en bracht ons een nieuwe Concern Controller.

OVERZICHT RECRUITMENT DIENSTEN

Alle bureaus beroepen zich VOORAF op kwaliteit…, maar kwaliteit bewijst zich pas ACHTERAF, pas na aantal maanden in dienst.

Daarom ook onze kwaliteitsgarantie: 

“U betaalt 2/3 van onze fee ALLEEN na 7 maanden in de praktijk BEWEZEN geschiktheid.  Indien onvoldoende geschikt gebleken volgt geen factuur.”

Opdrachtgevers waarderen de KWALITEIT van BAPAS Recruitment. Maar zijn vaak ook verrast door de SNELHEID waarmee we topkandidaten vinden, ook voor lastige functies. Slagvaardig in de werving, zorgvuldig in de selectie: als arbeidspsychologisch adviesbureau levert BAPAS the best of two worlds.
Volledige ontzorging en no-cure no-pay tot 7 maanden na aanname (!) zijn standaard bij onze Full Werving & Selectie.

Snelheid én lage prijs staan voorop bij BAPAS ONLINE RECRUITMENT aanbieding. Bij deze ONLINE recruitment aanbiedingen leveren wij de klant 6 weken lang CV’s vanuit onze werving, search en headhunting
Hieronder een overzicht van onze recruitment services.

Hieronder een overzicht van onze recruitment services.

Meer weten? Bel naar 020-7162464.

Binnen dit Top-pakket in recruitment trekken de BAPAS recruitment & selectie specialisten alle registers open van hun arbeids- en bedrijfskundige kennis en ervaring:

 • No-cure no-pay, BAPAS neemt kwaliteitsgarantie voor kandidaten
 • Wij factureren 2/3 van onze fee pas na 7 maanden bewezen geschiktheid van de kandidaat
 • Uitgebreide kwaliteitsbeoordeling, psychologisch testen en competentiegerichte assessments
 • Inclusief media-inkoop, uitplaatsing op > 35 vacaturesites en Social Media
 • Inclusief actieve executive search en headhunting
 • Fee vanaf 15% van het jaarsalaris

Dit “Online Recruitment” pakket inclusief “Executive Search” is hét wervingspakket voor moeilijker invulbare vacatures. Zie voor deze kritische functies ook ons FULL WERVING & SELECTIE pakket Werving & Selectie MET garanties en uitgestelde betaling:

 • Vast tarief € 2.450
 • Dit pakket is inclusief EXECUTIVE KANDIDATEN SEARCH / HEADHUNTING
 • Inclusief voorbespreking, advies en opstellen zoekprofiel
 • Inclusief media-inkoop, vacaturesites en LinkedIn accounts
 • Inclusief SEO geredigeerde vacaturetekst
 • Inclusief online campagne op > 35 vacaturesites, 6 weken lang
 • Inclusief 1e lijns pre-selectie, kwalitatieve beoordeling op functie-eisen; eindselectie is vervolgens aan u.
 • Responsmanagement, ontvangstbevestigingen, afwijzingen

Onze recruiters zijn slagvaardig én zorgvuldig. Dat maakt BAPAS ook sterk in flexibele personele oplossingen voor o.a. interim management en professionals:

 • Tijdelijke personeelsoplossingen via detachering of ZZP-bemiddeling
 • Altijd: voorafgaand arbeidspsychologisch geschiktheidsonderzoek
 • Via BAPAS Flex vrijwaring van werkgeversrisico en transitievergoeding
 • Waar nodig: speed-matching in de markt met resultaat binnen 5 werkdagen

Advies van Desiré Koppenaal?

Vul uw telefoonnummer in en ik bel u snel!

Of mail mij een bericht via

BAPAS is al 13 jaar onze vaste partner in Recruitment. Kenmerkend voor onze samenwerking:
- Wij voelen ons KLANT: wij voelen ons gezien, gehoord en begrepen
- Wij worden ONTZORGD
- Wij voelen BETROKKENHEID: hele fijne samenwerking
- Wij waarderen het PRO-ACTIEF meedenken
- Wij houden van het EFFICIËNTE proces en de samenwerking
- Wij vinden de PERSOONLIJKE COMMUNICATIE fijn: interesse in de mens achter de mens
- Wij stellen de PROFESSIONELE benadering richting de kandidaten erg op prijs

Kan BAPAS acht high potentials voor het leiderschapsprogramma van ons moederbedrijf ADG uit de markt halen én selecteren – over vier professionele profielen? Geen eenvoudige vraag die wij stelden aan BAPAS, nadat andere bureaus faalden. Ik ben onder de indruk hoe BAPAS deze lastige opdracht succesvol volbracht. En binnen de gestelde tijd.

BAPAS hield iedereen aangesloten, stemde elke processtap zorgvuldig af en gaf ons steeds proactief een overzicht van de kandidaten in proces. Wij zijn zeer content met het eindresultaat; wij kregen kandidaten aan tafel die wij echt als potentiële leiders zien. De uitgebreide voordracht- en testrapportages zijn een mooi uitgangspunt voor hun verdere ontwikkeling.

logo Heyday

Onze lastige Werving & Selectie opdrachten besteden wij graag uit aan BAPAS. Segmentdirecteur, BD Manager, Marketing Manager - vind maar eens een goede in onze specialistische IFM-branche. BAPAS stroopt de mouwen op en levert ze alle drie!

Ons spreken bij BAPAS aan: de persoonlijke aanpak en de attente, zorgvuldige communicatie, ook richting kandidaten. En natuurlijk de superdegelijke selectie, resulterend in voordrachten van uitstekende eindkandidaten. NB. Jullie Pien Coenraad blijft iedereen bij ons in positieve zin verbazen; haar combi van professionaliteit en dienstverlenend is top!

Sinds begin 2019 helpt en adviseert BAPAS ons bij de werving & selectie van onder meer Thuiszorgmanagers en een Programmamanager. Als eerste valt ons op het degelijke proces, vanaf het voortraject, de formulering van het profiel en de vacature, tot en met het zoeken, selecteren en aanbieden van kandidaten.

Ook de methode van BAPAS vind ik fijn: kandidaten niet alleen werven, maar ze ook testen, assessen en ons rapporteren over de resultaten van het onderzoek. BAPAS werkt punctueel, is toegankelijk en houdt ons sterk betrokken bij de voortgang. Tot slot vinden wij de nazorg heel sterk, ook naar de kandidaten toe.

logo De Bibliotheek AanZet

AanZet is de 4e bibliotheek van het land, met 14 vestigingen, 170 vaste en 500 vrijwillige medewerkers. Wij hebben BAPAS recent ingeschakeld voor de werving en selectie van onze Concern Controller. BAPAS is flexibel en acteert mee met onze wensen.

De voordracht met testrapportage zat goed in elkaar, was heel herkenbaar en hielp ons enorm. Zo’n psychologisch onderzoek geeft veel handvatten. Daarmee kan je echt de diepte in gaan met kandidaten. Uiteindelijk lukte het BAPAS een geschikte nieuwe collega voor ons te vinden.

Aandelenhandelaar is een attractief beroep. Toch is het niet makkelijk de juiste mensen te vinden. BAPAS helpt ons geweldig via online recruitment. Dit zorgt voor veel sollicitaties, en van veelal goede kwaliteit. Het profiel van een handelaar is erg specifiek. BAPAS vertaalde onze briefing naar een pakkende advertentie met een trefzeker profiel.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken, de uitvoering van de vacaturetekst en de adviezen bij de invulling van de vacature! BAPAS komt over als een bevlogen, gemotiveerde organisatie. Men werkt niet alleen voortvarend, maar maakt ook het hoe en waarom van de aanpak duidelijk.

BAPAS levert maatwerk in haar assessments! Ze denken met ons mee en leven zich goed in onze vragen in. De rapportages geven een helder, leesbaar en goed onderbouwd advies. Ook bieden ze concrete handvatten voor vervolggesprekken en voor nadenken over het takenpakket na de indiensttreding.

Dit in tegenstelling tot verschillende andere bureaus waarmee we in het verleden hebben samengewerkt. BAPAS is hiermee een hele goede aanvulling op onze sollicitatieprocedure. Voor ons, maar ook onze sollicitanten. Daarnaast is er gewoon een klik en vinden we de korte lijnen en de goede bereikbaarheid heel prettig!

U kunt hier onze voorbeeldrapportages en tarievenlijst aanvragen