Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

Dit zijn onze kernwaarden

Oplossingsgericht

BAPAS is analytisch sterk, begrijpt de context van klantvragen, kan complexe problemen ontleden en vertalen naar praktische oplossingen. We denken pragmatisch, zien snel kansen en mogelijkheden, zijn flexibel en leveren maatwerk.

Kwaliteit Gedreven

Psychologen en consultants van BAPAS willen kwaliteit leveren en nemen daarvoor de volledige verantwoordelijkheid. Ook als dat stappen extra vraagt. We bijten ons vast in opdrachten vanuit de ambitie deze perfect uit te voeren.

Servicegericht

Medewerkers van BAPAS staan altijd voor de klant klaar en spelen snel en flexibel op diens wensen in. Tijdens de uitvoering zorgen we voor proactieve communicatie met de opdrachtgever. BAPAS is extreem service- en klantgericht.

Bevlogen

De professionals van BAPAS zijn oprecht geïnteresseerd in de klant. We denken niet alleen mee, maar kijken vooruit en zien behoeften en kansen die de klant zelf (nog) niet ziet. Vanuit onze adviesrol zijn we niet bang ons kritisch op te stellen.

BAPAS verbetert individu en organisatie

BAPAS – Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie – ontstond in 1999 als adviesbureau voor psychologisch testen en assessments. Nu, bijna 25 jaar later, leveren wij een samenhangend scala HR diensten, gevoed vanuit de volgende visie en overtuiging:

‘Individuele kwaliteit van medewerkers hangt af van hun talent en ontwikkelde competenties;
succesvol presteren vervolgens van de mate en kwaliteit waarmee de organisatie deze faciliteert’.

Aandacht voor de medewerker kan niet los staan van aandacht voor de organisatie. Daarom richten wij ons – liefst gelijktijdig – op het:
– beoordelen, selecteren en ontwikkelen van de ‘kwaliteit’ van medewerkers en
– verbeteren van de faciliterende ‘kwaliteit’ van organisaties.

Vanuit onze arbeidspsychologische achtergrond hebben beoordeling en ontwikkeling van individuele kwaliteit een prominente plaats in ons dienstenpakket. Met psychologische tests voor meting en onderzoek van persoonlijkheid, competenties, talenten, stressfactoren. Met onze assessments voor selectie, ontwikkeling of loopbaanoriëntatie. Of breder via Management Development projecten of Human Due Diligence onderzoek bij participaties, fusies of overnames.

Vanuit de vraag van opdrachtgevers om hun medewerkers niet alleen te beoordelen en te verbeteren, maar ze voordien ook te traceren, beoordelen en selecteren, ontstonden BAPAS Recruitment en BAPAS Flex, beide business units die zich toeleggen op werving & selectie van vast en tijdelijk personeel. Ons arbeidspsychologische focus op kwaliteit in de beoordeling en selectie onderscheidt ons in de Werving & Selectie markt van vele andere dienstverleners.

In de loop der jaren hebben wij ook ons dienstenpakket voor Organisatieontwikkeling en HR Consultancy gestaag uitgebreid. Drivers daarin zijn onze kennis, affiniteit en ervaring met ‘resultaatgericht werken’, het resultaatgericht beschrijven van functies, het implementeren van prestatiemanagement en het vertalen ervan naar de HR cyclus. Ook het opzetten, inrichten en uitvoeren van Medewerkersonderzoeken of (internationale) Management Development programma’s vallen in deze categorie.

Bapas Ad Timmering

Advies van Ad Timmering?

Vul uw telefoonnummer in en ik bel u snel!

Of mail mij een bericht via

Bapas Monique Timmering-Hoff

Advies van Monique Timmering?

Vul uw telefoonnummer in en ik bel u snel!

Of mail mij een bericht via