Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

Snel kandidaten? Tegen de laagste prijs? En met de kracht van headhunting?
De BAPAS wervingscampagne à € 2.450

Operationeel medewerker, manager of specialist?

Voor € 2.450 neemt BAPAS u de hele campagne, en alle bijbehorende kosten, uit handen. Door een combinatie van online media en intensieve headhunting vinden wij gemotiveerde medewerkers op elk niveau!
En in elke branche!

Beperkt budget?
Zelf weinig tijd?

Wij investeren in licenties en abonnementen op wervingstools en media volumencontracten, waar u op meelift. Zo besparen wij onze klanten veel inkoopkosten.
Maar vooral ook veel tijd.

Expertise in
Online Executive search?

Ook voor lastiger vervulbare vacatures!!
Onze recruiters beschikken over de professionele tools en abonnementen én de kennis en ervaring deze optimaal
uit te nutten.

BAPAS € 2.450 Online Recruitment Campagne is 8x inclusief:

Inclusief 1 – Voorbespreking ● advies ● opstellen zoekprofiel
Direct na aanvraag neemt BAPAS Recruitment telefonisch contact met u op. Via een gestructureerd interview inventariseren wij de ins & outs, zowel als de achtergronden, van de functie. Waarschijnlijk heeft u een intern functieprofiel. Mogelijk ook al een eigen wervingstekst. Op basis van de totale informatie stemmen wij SEO vacaturetekst en zoekprofiel met u af en starten de campagne.

Inclusief 2 – Media-inkoop ● vacaturesites ● LinkedIn accounts
BAPAS Recruitment heeft volumecontracten voor plaatsing van vacatures op tal van sites en ‘jobslots’ op LinkedIn. Ook kostbare licenties op professionele LinkedIn ‘Recruiter Seats’ horen hierbij. Als BAPAS-relatie loopt u mee in ons inkoopvolume van tools, licenties en vacaturesites, die wij voor onze klanten benutten. Dat betekent dat alle investeringen omgeslagen, u slechts voor een klein deel hierin bijdraagt. Alle kosten zijn inbegrepen in het all-in tarief van de Online Recruitment Campagne. Zes weken lang.

Inclusief 3 – Schrijven online vacaturetekst ● SEO tuning
BAPAS kent de ins & outs van het redigeren van wervende teksten voor vacatureteksten. Ook regelen wij de SEO optimalisatie, zodat de vacature bij elke zoekactie vanuit uw doelgroep in beeld komt. De advertentietekst ontvangt u vooraf ter goedkeuring.

Inclusief 4 – Online campagne op 35+ vacaturesites ● 6 weken lang
Hier bereiken we de kandidaten die zich actief oriënteren op een andere baan. Wij plaatsen de vacaturetekst uit op een aantal algemene jobsites, waaronder ook bijvoorbeeld Indeed, Google for Jobs, LinkedIn Jobslots, e.a. Aanvullend schakelen we niche- en doelgroep sites in, bijvoorbeeld gericht op sales, finance, of communicatie. Dit alles voor een tijdsduur van 6 weken.

Inclusief 5 – Executive search / Online headhunting ● Campagne-duur 6 weken
Wij doorzoeken zoekmachines en social media. Ook heeft BAPAS licenties op professionele LinkedIn ‘Recruiter Seats’. Zo kunnen we langs verschillende wegen de op het zoekprofiel aansluitende personen selecteren, in combi met onbeperkte faciliteiten om ze te benaderen! Alle kansrijke kandidaten worden door onze recruiters benaderd en geënthousiasmeerd om, met CV en motivatie, op de functie te solliciteren.

Wist u dat 80% van de Nederlandse beroepsbevolking (7,3 miljoen) zich bij LinkedIn heeft geregistreerd met naam, leeftijd, werkgebied, recente functies en werkgevers, ervaring, personal SWOT’s, recommanderingen? En dat 43% procent daarvan, ruim 3 miljoen LinkedIn geregistreerden, open staan voor een andere baan?

Inclusief 6 – 1e lijn selectie ● kwalitatieve beoordeling CV & motivatie
Met persoonlijke aandacht beoordelen onze recruiters de binnenkomende CV’s en de motivatiebrieven. Sollicitaties schiften wij niet via een geautomatiseerde tool, gericht op harde criteria als opleiding en woonplaats, maar beoordelen wij persoonlijk op kwaliteit en de match met de functie. De sollicitaties van de kandidaten, die aan de selectiecriteria voldoen, ontvangt u op een presenteerblad in uw mailbox.

Als ervaren professionals kijken onze recruiters verder. Soms verrassen ze met CV’s van kandidaten die (net) niet aan de formele criteria voldoen, maar die zich onderscheiden op skills, ervaring, motivatie of andere aspecten die op bijzondere wijze matchen met uw functie of uw organisatie.

Inclusief 7 – Responsmanagement ● ontvangstbevestiging ● afwijzingen
Geen of te late respons op sollicitaties is een afbreukrisico voor uw reputatie. BAPAS Recruitment verzorgt de respons snel, effectief en hoffelijk. Mogen we zeggen: vlekkeloos? Omdat wij voor veel klanten werken, is dit een geautomatiseerd proces. De prijs/prestatie van zulke tools zijn individueel zelden interessant. Bij BAPAS is dit alles standaard.

Inclusief 8 – uw eigen BAPAS recruiter
BAPAS werkt persoonlijk. U heeft bij ons uw eigen recruiter, die uw bedrijf goed leert kennen en uw vaste contactpersoon is. Doeltreffend, makkelijk en vooral effectief. Al onze recruiters zijn HBO of WO opgeleid en toegewijd en gedreven het gewenste resultaat te behalen.

Professionele ondersteuning bij uw eindselectie?

Bij Online Recruitment houdt u de eindselectie in eigen hand. Voor professionele ondersteuning daarbij kunt u desgewenst een beroep doen op: 

 • BAPAS Online Assessment
  Volledige testcombinatie mét persoonlijk door een testpsycholoog geschreven uitgebreid verslag, conclusie en advies (€ 335,-)

 • BAPAS Selectie-Assessment, afgenomen door assessment psycholoog
  1/1 dag durend afgenomen persoonlijk selectie programma. (€ 2.250,-)

Advies van Carlijn van den Bos?

Vul uw telefoonnummer in en ik bel u snel!

Of mail mij een bericht via

Zie ook onze volledige
WERVING & SELECTIE
Inclusief Psychologische en Competentiegerichte Assessments

 1. No-Cure No-Pay
 2. Alle investeringen in W&S tijd, kosten, licenties en inkoop media voor rekening én risico BAPAS
 3. Fee wordt gefactureerd in 3 gelijke delen.
 4. De laatste 1/3 van de  fee pas na 4 maanden bewezen goed functioneren.
 5. Inclusief psychologisch en competentiegericht assessment
 6. Tarief tot de laagste in de markt, van 16% tot 22%

BAPAS is al 13 jaar onze vaste partner in Recruitment. Kenmerkend voor onze samenwerking:
- Wij voelen ons KLANT: wij voelen ons gezien, gehoord en begrepen
- Wij worden ONTZORGD
- Wij voelen BETROKKENHEID: hele fijne samenwerking
- Wij waarderen het PRO-ACTIEF meedenken
- Wij houden van het EFFICIËNTE proces en de samenwerking
- Wij vinden de PERSOONLIJKE COMMUNICATIE fijn: interesse in de mens achter de mens
- Wij stellen de PROFESSIONELE benadering richting de kandidaten erg op prijs

 

logo Heyday

Onze lastige Werving & Selectie opdrachten besteden wij graag uit aan BAPAS. Segmentdirecteur, BD Manager, Marketing Manager - vind maar eens een goede in onze specialistische IFM-branche. BAPAS stroopt de mouwen op en levert ze alle drie!

Ons spreken bij BAPAS aan: de persoonlijke aanpak en de attente, zorgvuldige communicatie, ook richting kandidaten. En natuurlijk de superdegelijke selectie, resulterend in voordrachten van uitstekende eindkandidaten.

Sinds begin 2019 helpt en adviseert BAPAS ons bij de werving & selectie van onder meer Thuiszorgmanagers en een Programmamanager. Als eerste valt ons op het degelijke proces, vanaf het voortraject, de formulering van het profiel en de vacature, tot en met het zoeken, selecteren en aanbieden van kandidaten.

Ook de methode van BAPAS vind ik fijn: kandidaten niet alleen werven, maar ze ook testen, assessen en ons rapporteren over de resultaten van het onderzoek. BAPAS werkt punctueel, is toegankelijk en houdt ons sterk betrokken bij de voortgang. Tot slot vinden wij de nazorg heel sterk, ook naar de kandidaten toe.

logo motosport store

Ervaren technisch personeel is schaars in automotive. Zeker in de Noordkop. Ook een commercieel-administratieve duizendpoot vind je hier niet snel. Een collega tipte ons BAPAS. Amsterdams bureau - nieuwe ervaring. Maar wel een positieve: beide vacatures zijn nu ingevuld!

Toen eenmaal het zoekprofiel strak stond leverde de campagne mooie respons. Psychologisch testen gaf extra zekerheid. Zelf zouden we zulke kandidaten niet hebben gevonden.

Logo ADG dienstengroep

BAPAS heeft onze lastige W&S opdracht succesvol en met groot enthousiasme en inzet volbracht. Door de jarenlange samenwerking kent BAPAS de ADG groep en haar werkmaatschappijen goed en snapt zij wie bij ons passen en welke criteria wij belangrijk vinden.

De samenwerking verliep uiterst prettig: ik voelde mij steeds echt als klant behandeld. Ook de kandidaten waardeerden de betrokkenheid, persoonlijke en professionele benadering van BAPAS en gaven te kennen met plezier terug te kijken op hun werving & selectieproces.

logo De Bibliotheek AanZet

AanZet is de 4e bibliotheek van het land, met 14 vestigingen, 170 vaste en 500 vrijwillige medewerkers. Wij hebben BAPAS recent ingeschakeld voor de werving en selectie van onze Concern Controller. BAPAS is flexibel en acteert mee met onze wensen.

De voordracht met testrapportage zat goed in elkaar, was heel herkenbaar en hielp ons enorm. Zo’n psychologisch onderzoek geeft veel handvatten. Daarmee kan je echt de diepte in gaan met kandidaten. Uiteindelijk lukte het BAPAS een geschikte nieuwe collega voor ons te vinden.