Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

€ 1.990

In de huidige schaarse arbeidsmarkt is het verstandig alle beschikbare wervings-instrumenten in te zetten. Maar ziet u daarbij op tegen de kosten van exclusieve headhunting? Dan is ‘BAPAS Online Recruitment met Executive Search’ dé oplossing.
Een uitgebreide campagne op meer dan 35 online media en LinkedIn combineren onze recruiters met targeted search en push-acties op CV data-banken, LinkedIn JobSlots en social media. In de praktijk leiden de intensieve pull & push acties bij Online Recruitment met Executive Search altijd tot meerdere potentieel geschikte én geïnteresseerde kandidaten. Uit wie u zelf de beste kiest!

Prijs van online werving. Kracht van headhunting

Ervaren Professional of Specialist?

Voor € 1.990 neemt BAPAS u de hele campagne en alle bijbehorende kosten uit handen. Door een combinatie van online media en intensieve executive search vinden wij de meer schaarse, geschikte en gemotiveerde kandidaten.

Beperkt budget? Zelf weinig tijd?

Wij kopen online automatiserings-tools en online-media in tegen volumecontracten, waar u op meelift. Zo besparen wij klanten veel inkoopkosten. Maar vooral ook veel tijd, omdat onze recruiters u alle werkzaamheden uit handen nemen.

Expertise in online Executive search?

Aangevuld met Executive Search is Online Recruitment effectief, ook voor lastiger vervulbare vacatures. Onze recruiters zijn experts in targeted search in social media als LinkedIn en beschikken daarbij over alle professionele tools en abonnementen.

Wat houdt Online Recruitment met Executive Search in?

Deze zwaarste van onze drie Online Recruitment diensten richt zich op de werving & search van management en professionals, al dan niet specialistisch of in nichemarkten, en veelal dus op lastiger te vervullen vacatures. Omdat kandidaten schaars zijn, of omdat de werkgever zelf niet de tools, expertise of netwerken heeft voor eigen online acties. Dit pakket slaat de brug naar de veelal pure headhunting binnen onze top-pakket Full Werving & Selectie.

Pijlers van deze dienst zijn:

 • Wervingspower (pull)
  Multi-channel uitplaatsing op grote landelijke én selecte branche- en/of functierelevante vacaturesites en LinkedIn Jobslots.
 • Wervingspower (push)
  Personal search in LinkedIn (via een professionele Recruiter seat) en social media. Referral search in de BAPAS netwerken. Benaderen van kansrijke kandidaten en dezen interesseren te solliciteren. Personele inzet: 6 weken (campagneduur).
 • Klantontzorging
  Opmaak gedetailleerd zoekprofiel. Copywriting vacaturetekst. Preselectie op CV & motivatie. Contact onderhouden met kandidaten. Responsemanagement over meerdere fasen.
 • Prijs/prestatie-niveau (€ 1.990)
  Media-inkoop, copywriting, search en push-acties LinkedIn en social media, CV-beoordeling en responsmanagement. Inzet van onze professionele executive search specialisten.

BAPAS €1.990 Online Recruitment met executive search is 8x inclusief

Inclusief 1 – Voorbespreking ● advies ● opstellen zoekprofiel
Direct na aanvraag neemt BAPAS Recruitment telefonisch contact met u op. Via een kort en gestructureerd vraaggesprek inventariseren wij de ins & outs van de functie. Waarschijnlijk heeft u een intern functieprofiel. Mogelijk ook al een eigen wervingstekst. Op basis van de totale informatie maken wij een zoekprofiel en stemmen we de wervingsstrategie met u af.

Inclusief 2 – Media-inkoop ● vacaturesites ● LinkedIn accounts
BAPAS Recruitment heeft volumecontracten voor plaatsing van vacatures op tal van sites en ‘jobslots’ op LinkedIn. Ook een kostbaar abonnement op een professionele LinkedIn ‘Recruiter Seat’ hoort hierbij. Als BAPAS-relatie loopt u mee in ons inkoopvolume en abonnementen, die wij voor vele klanten kunnen benutten. Dat betekent dat alle inkoopkosten voor de online exposure van uw vacature begrepen zijn in het all-in tarief van onze ‘Online Recruitment met Executive Search’. Zes weken lang.

Inclusief 3 – Schrijven online vacaturetekst ● SEO tuning
BAPAS kent de ins & outs van het redigeren van wervende teksten voor vacatureteksten. Ook regelen wij de SEO optimalisatie, zodat de vacature bij elke zoekactie vanuit uw doelgroep in beeld komt. De advertentietekst ontvangt u vooraf ter goedkeuring.

Inclusief 4 – Online campagne op 35+ vacaturesites ● 6 weken lang
Hier bereiken we de kandidaten die zich actief oriënteren op een andere baan. Wij plaatsen de vacaturetekst uit op een aantal algemene jobsites, waaronder ook bijvoorbeeld Indeed en Google for Jobs. Aanvullend schakelen we niche- en doelgroep sites in, bijvoorbeeld gericht op sales, finance, of communicatie. Dit alles voor een tijdsduur van 6 weken.

Inclusief 5 – Executive search / Online headhunting ● Campagne-duur 6 weken
Wij doorzoeken zoekmachines en social media. Ook heeft BAPAS een abonnement op een professionele ‘Recruiter Seat’ bij LinkedIn. Zo kunnen we langs verschillende wegen de op het zoekprofiel aansluitende personen selecteren, in combi met onbeperkte faciliteiten om ze te benaderen! Alle kansrijke kandidaten worden door onze recruiters benaderd en geënthousiasmeerd om, met CV en motivatie, op de functie te solliciteren.

Wist u dat 80% van de Nederlandse beroepsbevolking (7,3 miljoen) zich bij LinkedIn heeft geregistreerd met naam, leeftijd, werkgebied, recente functies en werkgevers, ervaring, personal SWOT’s, recommanderingen? En dat 43% procent daarvan, ruim 3 miljoen LinkedIn geregistreerden, open staan voor een andere baan?

Inclusief 6 – 1e lijn selectie ● kwalitatieve beoordeling CV & motivatie
Met persoonlijke aandacht beoordelen onze recruiters de binnenkomende CV’s en de motivatiebrieven. Sollicitaties schiften wij niet via een geautomatiseerde tool gericht op harde criteria als opleiding en woonplaats, maar beoordelen wij persoonlijk op kwaliteit en de match met de functie. Alle sollicitaties die aan de selectiecriteria voldoen ontvangt u op een presenteerblad in uw mailbox.

Als ervaren professionals kijken onze recruiters verder. Soms verrassen ze met CV’s van kandidaten die (net) niet aan de formele criteria voldoen, maar die zich onderscheiden op skills, ervaring, motivatie of andere aspecten die op bijzondere wijze matchen met uw functie of uw organisatie.

Inclusief 7 – Responsmanagement ● ontvangstbevestiging ● afwijzingen
Geen of te late respons op sollicitaties is een afbreukrisico voor uw reputatie. BAPAS Recruitment verzorgt de respons snel, effectief en hoffelijk. Mogen we zeggen: vlekkeloos? Omdat wij voor veel klanten werken, steunen wij dit proces met automatisering. De prijs/prestatie van zulke tools zijn individueel zelden interessant. Bij BAPAS is dit alles standaard.

Inclusief 8 – uw eigen BAPAS recruiter
BAPAS werkt persoonlijk. U heeft bij ons uw eigen recruiter, die uw bedrijf goed leert kennen en uw vaste contactpersoon is. Doeltreffend, makkelijk en vooral effectief. Al onze recruiters zijn HBO of WO opgeleid en zeer toegewijd en gedreven het gewenste resultaat te behalen.

Professionele ondersteuning bij uw eindselectie?

Bij Online Recruitment houdt u de eindselectie in eigen hand. Voor professionele ondersteuning daarbij kunt u een beroep doen op: 

 • BAPAS online selectie-testing (full testcombinatie mét persoonlijk door een testpsycholoog geschreven uitgebreid verslag, conclusie en advies € 335)
 • BAPAS 1/1 dag durend uitgebreid selectie-assessment (full assessment, € 1.990)

Advies van Romy Boiten?

Vul uw telefoonnummer in en ik bel u snel!

Of mail mij een bericht via

BAPAS is al 13 jaar onze vaste partner in Recruitment. Kenmerkend voor onze samenwerking:
- Wij voelen ons KLANT: wij voelen ons gezien, gehoord en begrepen
- Wij worden ONTZORGD
- Wij voelen BETROKKENHEID: hele fijne samenwerking
- Wij waarderen het PRO-ACTIEF meedenken
- Wij houden van het EFFICIËNTE proces en de samenwerking
- Wij vinden de PERSOONLIJKE COMMUNICATIE fijn: interesse in de mens achter de mens
- Wij stellen de PROFESSIONELE benadering richting de kandidaten erg op prijs

logo Heyday

Onze lastige Werving & Selectie opdrachten besteden wij graag uit aan BAPAS. Segmentdirecteur, BD Manager, Marketing Manager - vind maar eens een goede in onze specialistische IFM-branche. BAPAS stroopt de mouwen op en levert ze alle drie!

Ons spreken bij BAPAS aan: de persoonlijke aanpak en de attente, zorgvuldige communicatie, ook richting kandidaten. En natuurlijk de superdegelijke selectie, resulterend in voordrachten van uitstekende eindkandidaten. NB. Jullie Pien Coenraad blijft iedereen bij ons in positieve zin verbazen; haar combi van professionaliteit en dienstverlenend is top!

Sinds begin 2019 helpt en adviseert BAPAS ons bij de werving & selectie van onder meer Thuiszorgmanagers en een Programmamanager. Als eerste valt ons op het degelijke proces, vanaf het voortraject, de formulering van het profiel en de vacature, tot en met het zoeken, selecteren en aanbieden van kandidaten.

Ook de methode van BAPAS vind ik fijn: kandidaten niet alleen werven, maar ze ook testen, assessen en ons rapporteren over de resultaten van het onderzoek. BAPAS werkt punctueel, is toegankelijk en houdt ons sterk betrokken bij de voortgang. Tot slot vinden wij de nazorg heel sterk, ook naar de kandidaten toe.

logo motosport store

Ervaren technisch personeel is schaars in automotive. Zeker in de Noordkop. Ook een commercieel-administratieve duizendpoot vind je hier niet snel. Een collega tipte ons BAPAS. Amsterdams bureau - nieuwe ervaring. Maar wel een positieve: beide vacatures zijn nu ingevuld!

Toen eenmaal het zoekprofiel strak stond leverde de campagne mooie respons. Psychologisch testen gaf extra zekerheid. Zelf zouden we zulke kandidaten niet hebben gevonden.

Logo ADG dienstengroep

BAPAS heeft onze lastige W&S opdracht succesvol en met groot enthousiasme en inzet volbracht. Door de jarenlange samenwerking kent BAPAS de ADG groep en haar werkmaatschappijen goed en snapt zij wie bij ons passen en welke criteria wij belangrijk vinden.

De samenwerking verliep uiterst prettig: ik voelde mij steeds echt als klant behandeld. Ook de kandidaten waardeerden de betrokkenheid, persoonlijke en professionele benadering van BAPAS en gaven te kennen met plezier terug te kijken op hun werving & selectieproces.

logo De Bibliotheek AanZet

AanZet is de 4e bibliotheek van het land, met 14 vestigingen, 170 vaste en 500 vrijwillige medewerkers. Wij hebben BAPAS recent ingeschakeld voor de werving en selectie van onze Concern Controller. BAPAS is flexibel en acteert mee met onze wensen.

De voordracht met testrapportage zat goed in elkaar, was heel herkenbaar en hielp ons enorm. Zo’n psychologisch onderzoek geeft veel handvatten. Daarmee kan je echt de diepte in gaan met kandidaten. Uiteindelijk lukte het BAPAS een geschikte nieuwe collega voor ons te vinden.