Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

Arbeidsmarkt verschuift. BAPAS beweegt mee

De arbeidsmarkt verschuift. BAPAS beweegt mee …

…met 4 recruitment oplossingen, afgestemd op het niveau van de functie, de behoefte van de onderneming, het beschikbare budget en vooral: het reservoir van potentiële kandidaten:

Om aan elke type klantbehoefte binnen dit spectrum tegemoet te komen, heeft BAPAS haar recruitment pakket in 2020 uitgebreid tot 4 diensten, van low-budget tot executive search en full werving & selectie. Elke dienst wordt op maat ingevuld, dekt de klantbehoefte en presteert zowel inhoudelijk als budgettair op een niveau waarop je het als organisatie niet zelf kan doen.


JOB MARKETING (€ 490)
https://bapas.nl/recruitment/job-marketing

Low-budget dienst voor vacatures die extra wervingspower behoeven. De klant profiteert van BAPAS’ know-how, lift 6 weken lang mee met BAPAS’ media-volumecontracten, maar voert zelf de selectie uit. Job Marketing heeft vier pijlers:

 • Brede werving. SEO-optimalisatie. Uitplaatsing van de vacaturetekst op grote landelijke, regionale, branche- en functiespecifieke vacaturesites (gemiddeld 35) en eveneens op LinkedIn Jobslot.
 • Klantontzorging. Opmaak zoekprofiel. Schrijven van de vacaturetekst. SEO-optimalisatie. Responsemanagement (ontvangstbevestiging).
 • Hoog volume / snelheid. Directe doorzending naar de klant van alle binnenkomende sollicitaties (CV’s en motivatie). Campagneduur: 6 weken).
 • Lage prijs (€ 490).
  Inclusief alle kosten van media-inkoop, vacaturetekst, SEO, handling  en responsemanagement (ontvangstbevestiging).

Resultaat: de klant koopt extra wervingspower, verhoogt het bereik van de vacature en bespaart budget op media-inkoop. Zes weken lang extra sollicitaties vanuit het BAPAS’ mediapakket.  NB. In de praktijk benutten werkgevers deze low-cost module ook als ze meerdere kandidaten zoeken voor één vacature (‘volume recruitment solution’).


ONLINE RECRUITMENT (€ 1.290)
https://bapas.nl/recruitment/online-recruitment

Deze dienst richt zich op vacatures in de (veelal, maar niet noodzakelijkerwijs) operationele sfeer waarop veel sollicitaties verwacht worden of gewenst zijn, maar de klant zelf onvoldoende tijd, tools of expertise heeft voor de beoordeling en selectie van grotere aantallen sollicitanten.

Pijlers van deze module zijn:

 • Wervingspower (pull). Uitplaatsing op grote landelijke, regionale, branche- en functiespecifieke vacaturesites (gemiddeld 35) en een LinkedIn Jobslot.
 • Klantontzorging. Opmaak gedetailleerd zoekprofiel. Schrijven van de vacaturetekst. Preselectie op CV & motivatie.
 • Responsemanagement.
 • Tijdsbesparing. Onze business psychologen selecteren alle binnenkomende sollicitaties voor op potentiële geschiktheid. Gedurende de campagneduur van 6 weken worden potentieel geschikte kandidaten ‘op een presenteerblad’ aan U aangeleverd
 • Prijs/prestatieniveau (€ 1.290).
  Media-inkoop: vacaturesites, LinkedIn contracten. SEO vacaturetekst. Brede werving via > 35 vacaturesites & LinkedIn jobslots. Pre-selectie. Responsmanagement


ONLINE RECRUITMENT MET EXECUTIVE SEARCH (€ 1.990)
https://bapas.nl/recruitment/online-recruitment-executive-search

Deze dienst richt zich op de werving & search van management en professionals, al dan niet specialistisch of in nichemarkten, en op vacatures die lastiger zijn te vervullen. Omdat kandidaten schaars zijn, of omdat de werkgever zelf niet de tools, expertise of netwerken heeft voor eigen online recruitment. Deze module slaat de brug naar de soms pure headhunting binnen onze top-dienst Werving & Selectie.

Pijlers van deze module zijn:

 • Wervingspower (pull). Uitplaatsing op grote landelijke, regionale, branche- en functiespecifieke vacaturesites (gemiddeld 35) en een LinkedIn Jobslot.
 • Wervingspower (push). Executive search in CV databanken, zoekmachines, social media, m.n. LinkedIn (via de professionele LI Recruiter seat) Referral search in de BAPAS netwerken. Benaderen van kansrijke kandidaten en dezen interesseren te solliciteren. Personele inzet: 6 weken (campagneduur).
 • Klantontzorging. Opmaak gedetailleerd zoekprofiel. Schrijven vacaturetekst. Preselectie op CV & motivatie. Contact onderhouden met kandidaten. Responsemanagement over meerdere fasen.
 • Media-inkoop. Vacaturesites, LinkedIn contracten / professionele recruiterseats, Brede werving via > 35 vacaturesites & LinkedIn jobslots
 • Pre-selectie van Sollicitanten.
 • Responsemanagement
 • Hoog prijs/prestatieniveau (€ 1.990)


FULL WERVING & SELECTIE (v/a 15%)

https://bapas.nl/recruitment/werving-selectie

Werving & Selectie’ is ons toppakket in recruitment van managers tot C-level executives. Bij deze dienst trekken de recruiters en selectie-specialisten van BAPAS alle registers open van hun arbeidspsychologische en bedrijfskundige kennis. Met slechts één doel: werven, beoordelen en selecteren van de kandidaat die niet alleen voldoet aan de eisen van de functie en de verwachtingen van de klant, maar deze ook overtreft.

Vanuit onze achtergrond als arbeidspsychologen kiezen wij compromisloos voor kwaliteit en zorgvuldigheid van onze selectie. Psychologisch testen en competentiegericht assessment zijn daarom standaard in ons W&S proces. Omdat in de praktijk 95% van onze kandidaten vanuit de W&S in dienst blijft, kunnen wij als enige bureau in Nederland ‘veilig’ een no-cure no-pay garantie hanteren tot 6 maanden na aanname. Blijkt een kandidaat vanuit onze W&S tijdens het eerste halfjaar tóch niet te voldoen? Dan brengen wij onze fee niet in rekening!