Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

Bapas Online selectie-assessment

INFORMATIEDOCUMENT

GRATIS BAPAS ONLINE TALENT ASSESSMENT

Wat krijgt U van BAPAS bij deze eerste kennismaking?

 • Inhoudelijke intake door een BAPAS testpsycholoog of HR consultant met veel testervaring.
 • De testpsycholoog van BAPAS bespreekt vooraf met de opdrachtgever diens specifieke behoefte en stemt de keuze van de tests en eventuele normprofielen daarop af.
 • Het BAPAS Online Assessment geeft via psychologische tests en vragenlijsten een objectief en betrouwbaar beeld van de persoonsstructuur, affiniteiten, drijfveren en (desgewenst) intellectuele capaciteiten van een bestaande of beoogde medewerker of manager.
 • De rapportage bestaat uit een Hoofdrapport met toelichting, beoordeling en adviezen van de testpsycholoog, alsmede een Bijlage met alle testuitkomsten, eveneens met toelichting.
 • Technische realisatie via de standaard BAPAS procedure voor online testing & assessment.
 • BAPAS levert de rapportage binnen 5 werkdagen (normaliter binnen 48 uur, bij spoed 24 uur).
 • Standaardtarief: €335,-, met eventuele volumekorting bij grotere afname.
  NB. voldoet u aan de voorwaarden voor deze kennismakingsactie?
  Dan is uw tarief eenmalig €0,- .
 • In een telefonische nabespreking ná de rapportage geeft de testpsycholoog toelichting bij de testuitkomsten en advies over het best in aanmerking komende vervolg voor de organisatie en de kandidaat / medewerker op basis van diens aanleg, talent, ontwikkelpotentie en (bij selectie): de beoordeling op potentiële geschiktheid voor de functie of het functieniveau.

Zie verder op https://bapas.nl/online-assessments/.

Voorwaarden

 1. De aanbieding geldt alleen voor bedrijven en organisaties. Geen particulieren of zzp’ers.

 2. Uw bedrijf/organisatie nam nog niet eerder een Online Assessment van/bij BAPAS af.

 3. Planning en uitvoering door BAPAS conform bovenstaande info “ Wat krijgt U van BAPAS bij deze eerste kennismaking?”

 4. Volledig ingevuld aanvraagformulier (zie hieronder).

Contactpersoon bij de praktische realisatie is Wendy Koot, Officemanager BAPAS, te bereiken via 020-7162464 en wendy.koot@bapas.nl

AANVRAAGFORMULIER

* Verplicht veld

Meer weten? Download de brochure, of neem direct contact op met één van onze medewerkers.

Bapas Marten van de Braak

Advies van Marten van der Braak?

Vul uw telefoon nummer in en ik bel u snel!

Of mail mij een bericht via

Logo Actor Informatisering

Al een flink aantal jaren werken wij samen met BAPAS voor het afnemen van assessments.
De rapportages zijn helder, uitgebreid en duidelijk. Mochten er toch vragen zijn, dan kan er altijd gespard worden. De rapportages zijn voor ons een tool bij de Werving & Selectie, maar ook zeker van grote meerwaarde voor de ontwikkeling en of coaching van de medewerker.
Het meedenken en de snelheid waarin Bapas werkt, maakt dat wij al jaren naar volle tevredenheid samenwerken!

Psychologisch testen is daarom een HR-instrument dat wij min of meer standaard inzetten bij zowel instroom als doorstroom van medewerkers. Sinds vele jaren doen wij voor psychologische testen een beroep op BAPAS.
Bij doorstroom geven de sterkte/zwakte analyse en de aandachtspunten in de BAPAS rapportage handvatten om het loopbaanpad verder uit te stippelen. De persoonsanalyse en de aandachtspunten vanuit de tests van BAPAS zijn voor ons altijd heel herkenbaar!

Logo Burst

Wij maken bij onze selectie gebruik van een testcombinatie die BAPAS per functie afstemt op het meest wenselijke aanlegprofiel. BAPAS levert daarna binnen een paar werkdagen een uitvoerig rapport met belangrijke persoonlijkheidskenmerken maar ook informatie over verbale en numerieke capaciteit.

Goede service en rapporten die ons in staat stellen de juiste kandidaat te selecteren. BAPAS heeft kundige medewerkers die met je meedenken. En niet onbelangrijk: die zeer vriendelijk en prettig zijn om mee samen te werken.

Al meer dan 15 jaar werken wij met BAPAS voor het testen, assessen en ontwikkelen van financiële professionals. Het BAPAS assessment speelt een belangrijke rol bij het aannemen van een kandidaat bij onze opdrachtgevers. Tenslotte waarderen wij BAPAS als professioneel klankbord en het snel kunnen schakelen naar onze behoefte.

Ons bevalt de wijze waarop BAPAS ieder assessment individueel vormgeeft. Voor elke functie vertaalt men onze eisen en wensen naar een adequaat normprofiel. Tijdens het assessment worden ook de drijfveren, intellectuele capaciteiten en persoonseigenschappen in kaart gebracht: voor de selectie, maar ook als handvat voor ontwikkeling en coaching.

Logo Greenwheels

Greenwheels werkt al jaren samen met BAPAS Arbeidspsychologen voor het testen van kandidaten voor vacatures. Door hun grondige persoonlijkheidstest, intelligentietests en persoonlijke affiniteitentest krijgen we niet alleen een heel goed beeld van onze mogelijk nieuwe collega’s, maar hebben we ook een heel mooi rapport in handen voor hun latere ontwikkelpad binnen Greenwheels.

BAPAS is praktisch en slagvaardig, denkt mee met de behoeften van ons als klant. Het bureau staat altijd open voor vragen en beantwoordt deze snel en professioneel.

Bapas Logo Sportcity

SportCity werkt al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid samen met BAPAS. Voor al onze managementfuncties laten we kandidaten vooraf door BAPAS psychologisch testen. Waar nodig nemen we een aanvullend assessment af.

De rapportages zijn altijd helder en overzichtelijk. Daarnaast zijn ze altijd binnen enkele dagen binnen. En als we aangeven dat er spoed is, kan het vaak op de dag zelf ook nog. En dit zonder extra kosten. Ook voor informatie over de arbeidsmarkt en advies voor advertenties kunnen we altijd bij BAPAS terecht. Kortom, een prettige en kundige zakenpartner.