Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

Bapas Online selectie-assessment

Helaas is de actie:
"Gratis Bapas Online Talent Assessment"
afgelopen!

Kijk voor alle mogelijkheden op de overzichtspagina van al onze online-assessment producten:  https://bapas.nl/online-assessments/.

Bapas Marten van de Braak

Advies van Marten van der Braak?

Vul uw telefoon nummer in en ik bel u snel!

Of mail mij een bericht via

Logo Actor Informatisering

Al een flink aantal jaren werken wij samen met BAPAS voor het afnemen van assessments.
De rapportages zijn helder, uitgebreid en duidelijk. Mochten er toch vragen zijn, dan kan er altijd gespard worden. De rapportages zijn voor ons een tool bij de Werving & Selectie, maar ook zeker van grote meerwaarde voor de ontwikkeling en of coaching van de medewerker.
Het meedenken en de snelheid waarin Bapas werkt, maakt dat wij al jaren naar volle tevredenheid samenwerken!

Psychologisch testen is daarom een HR-instrument dat wij min of meer standaard inzetten bij zowel instroom als doorstroom van medewerkers. Sinds vele jaren doen wij voor psychologische testen een beroep op BAPAS.
Bij doorstroom geven de sterkte/zwakte analyse en de aandachtspunten in de BAPAS rapportage handvatten om het loopbaanpad verder uit te stippelen. De persoonsanalyse en de aandachtspunten vanuit de tests van BAPAS zijn voor ons altijd heel herkenbaar!

Logo Burst

Wij maken bij onze selectie gebruik van een testcombinatie die BAPAS per functie afstemt op het meest wenselijke aanlegprofiel. BAPAS levert daarna binnen een paar werkdagen een uitvoerig rapport met belangrijke persoonlijkheidskenmerken maar ook informatie over verbale en numerieke capaciteit.

Goede service en rapporten die ons in staat stellen de juiste kandidaat te selecteren. BAPAS heeft kundige medewerkers die met je meedenken. En niet onbelangrijk: die zeer vriendelijk en prettig zijn om mee samen te werken.

Al meer dan 15 jaar werken wij met BAPAS voor het testen, assessen en ontwikkelen van financiële professionals. Het BAPAS assessment speelt een belangrijke rol bij het aannemen van een kandidaat bij onze opdrachtgevers. Tenslotte waarderen wij BAPAS als professioneel klankbord en het snel kunnen schakelen naar onze behoefte.

Ons bevalt de wijze waarop BAPAS ieder assessment individueel vormgeeft. Voor elke functie vertaalt men onze eisen en wensen naar een adequaat normprofiel. Tijdens het assessment worden ook de drijfveren, intellectuele capaciteiten en persoonseigenschappen in kaart gebracht: voor de selectie, maar ook als handvat voor ontwikkeling en coaching.

Logo Greenwheels

Greenwheels werkt al jaren samen met BAPAS Arbeidspsychologen voor het testen van kandidaten voor vacatures. Door hun grondige persoonlijkheidstest, intelligentietests en persoonlijke affiniteitentest krijgen we niet alleen een heel goed beeld van onze mogelijk nieuwe collega’s, maar hebben we ook een heel mooi rapport in handen voor hun latere ontwikkelpad binnen Greenwheels.

BAPAS is praktisch en slagvaardig, denkt mee met de behoeften van ons als klant. Het bureau staat altijd open voor vragen en beantwoordt deze snel en professioneel.

Bapas Logo Sportcity

SportCity werkt al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid samen met BAPAS. Voor al onze managementfuncties laten we kandidaten vooraf door BAPAS psychologisch testen. Waar nodig nemen we een aanvullend assessment af.

De rapportages zijn altijd helder en overzichtelijk. Daarnaast zijn ze altijd binnen enkele dagen binnen. En als we aangeven dat er spoed is, kan het vaak op de dag zelf ook nog. En dit zonder extra kosten. Ook voor informatie over de arbeidsmarkt en advies voor advertenties kunnen we altijd bij BAPAS terecht. Kortom, een prettige en kundige zakenpartner.