Bapas helpt bedrijven en organisaties beter te presteren

Bapas Online Recruitment

€ 1.290

BAPAS Online Recruitment is onze low-cost, high-performance dienst voor personeelswerving & preselectie. Favoriet bij klanten die willen besparen op budget en eigen tijd. BAPAS neemt alle werk en kosten uit handen tot aan de eindselectie.
Het traject begint met een uitgebreide campagne op online media, waaronder ruim 35 vacaturesites, social media en LinkedIn. Uit de binnenkomende sollicitaties selecteren onze recruiters alle potentieel geschikte CV’s & motivaties en sturen deze zes weken lang naar u door. De eindkeuze is tot slot aan u.

Het winnende Prijs & Prestatie Pakket in de markt

Operationeel of middle management?

Dan is dit Online Recruitment pakket uw oplossing! Voor € 1.290 neemt BAPAS u de hele campagne en alle bijbehorende kosten uit handen. En leveren wij u zes weken lang vanuit alle voorgeselecteerde sollicitaties van potentieel geschikte kandidaten.

Beperkt budget? Zelf weinig tijd?

Wij kopen online tools & media voor personeelswerving in op volumecontracten, waarop onze klanten meeliften. Zo bespaart u veel inkoopkosten, en door onze ervaring, expertise en automatisering tevens veel tijd. Bij ook nog eens meer resultaat.

Lastig invulbaar? Hoger functieniveau?

Voor lastig invulbare vacatures adviseren wij onze Online Recruitment module + EXECUTIVE SEARCH, waarbij wij actief op jacht gaan naar geschikte kandidaten of onze FULL WERVING & SELECTIE optie, met psychologische tests en assessments.

De voordelen van Online Recruitment

 • KOSTEN-BESPARING:
  U lift mee op onze volumeninkoop van jobsites, distributietools en social media.

 • KNOW-HOW IN DE WERVING:
  Vanuit 20-jarige ervaring in Werving & Selectie beschikken onze recruiters over alle kennis, meest effectieve methodieken en de juiste tools.

 • TIJDSBESTEDING IN DE SELECTIE:
  Vooral als u zelf niet het budget, de tijd en/of de expertise heeft voor een brede wervings-campagne inclusief het beoordelen en verwerken van grotere aantallen sollicitaties.

 • VAST LAAG TARIEF
  Geen percentage op jaarsalaris
  Ongeacht aantal kandidaten
  Winst op budget, expertise en eigen inzet.
  Overall de beste prijs/prestatie !

BAPAS €1.290 Online Recruitment is 7x inclusief

Inclusief 1 – voorbespreking ● advies ● opstellen zoekprofiel
Vacature? Direct na aanvraag neemt BAPAS Recruitment telefonisch contact met u op. In een kort vraaggesprek inventariseren wij de bijzonderheden van de functie. Waarschijnlijk heeft u een intern functieprofiel. Mogelijk ook al een eigen wervingstekst. Op basis van deze informatie maken wij een zoekprofiel en stemmen we de wervingsstrategie met u af.

Inclusief 2 – media-inkoop ● vacaturesites ● LinkedIn accounts
BAPAS Recruitment heeft volumecontracten voor plaatsingen van vacatures op tal van sites en ‘jobslots’ op LinkedIn. Als BAPAS-relatie loopt u mee in ons inkoopvolume. Dat betekent dat alle inkoopkosten voor de online exposure van uw vacature begrepen zijn in het all-in tarief van onze Online Recruitment pakket. Zes weken lang.

Inclusief 3 – schrijven online vacaturetekst ● SEO tuning
BAPAS kent alle ins & outs van het redigeren van wervende vacatureteksten. Ook regelen wij de SEO optimalisatie, zodat de vacature bij elke zoekactie vanuit uw doelgroep in beeld komt. De advertentietekst ontvangt u desgewenst eerst ter goedkeuring.

Inclusief 4 – online campagne op 35+ vacaturesites ● 6 weken lang
Hier bereiken we de kandidaten die zich actief oriënteren op een andere baan. Wij plaatsen de vacaturetekst uit op een aantal algemene jobsites, waaronder bijvoorbeeld Indeed en ‘Google for Jobs’. Aanvullend schakelen we niche- en doelgroep-sites in, bijvoorbeeld voor sales, finance, communicatie of andere sectoren. Dit alles voor een tijdsduur van 6 weken.

Inclusief 5 – 1e lijn selectie ● kwalitatieve beoordeling CV & motivatie
Met persoonlijke aandacht beoordelen onze recruiters de binnenkomende CV’s en de motivatiebrieven. Sollicitaties worden bij ons niet via een geautomatiseerde tool geschift op harde criteria als opleiding en woonplaats, maar persoonlijk beoordeeld op kwaliteit en de match met de functie. Alleen de sollicitaties, die aan de selectiecriteria voldoen, ontvangt u vervolgens op een presenteerblad in uw mailbox.

Inclusief 6 – responsmanagement ● ontvangstbevestiging ● afwijzingen
Geen of te late respons op sollicitaties is een afbreukrisico voor uw reputatie. BAPAS verzorgt de respons snel, effectief en hoffelijk. Mogen we zeggen: vlekkeloos? Omdat wij voor veel klanten werken, ondersteunen wij dit proces met automatisering. De prijs/prestatie van zulke tools zijn individueel zelden interessant. Bij BAPAS is dit alles standaard.

Inclusief 7 – uw eigen BAPAS recruiter
BAPAS werkt persoonlijk. U heeft bij ons uw eigen recruiter, die uw bedrijf goed leert kennen en uw vaste contactpersoon is. Doeltreffend, makkelijk en vooral effectief. Al onze recruiters zijn HBO of WO opgeleid en zeer toegewijd en gedreven het gewenste resultaat te behalen.

Professionele ondersteuning bij uw eindselectie?

Bij Online Recruitment houdt u de eindselectie in eigen hand. Voor professionele ondersteuning daarbij kunt u een beroep doen op: 

 • BAPAS online selectie-testing (full testcombinatie mét persoonlijk door een testpsycholoog geschreven uitgebreid verslag, conclusie en advies € 335)
 • BAPAS 1/1 dag durend uitgebreid selectie-assessment (full assessment, € 1.990)
Bapas Shara van der Ploeg

Advies van Shara van der Ploeg?

Vul uw telefoonnummer in en ik bel u snel!

Of mail mij een bericht via

BAPAS is al 13 jaar onze vaste partner in Recruitment. Kenmerkend voor onze samenwerking:
- Wij voelen ons KLANT: wij voelen ons gezien, gehoord en begrepen
- Wij worden ONTZORGD
- Wij voelen BETROKKENHEID: hele fijne samenwerking
- Wij waarderen het PRO-ACTIEF meedenken
- Wij houden van het EFFICIËNTE proces en de samenwerking
- Wij vinden de PERSOONLIJKE COMMUNICATIE fijn: interesse in de mens achter de mens
- Wij stellen de PROFESSIONELE benadering richting de kandidaten erg op prijs